Δραστηριότητες

Χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τη χαλάρωση στη βίλα σας; Κοντινές δραστηριότητες όπως καταδύσεις, κανό / καγιάκ και παρατήρηση πουλιών είναι όλα μέσα σε μια κοντινή ακτίνα. Η αμμώδης παραλία της Άναξου και της Πέτρας, η οποίες είναι γεμάτες από ταβέρνες και καφετέριες, βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με τα αμάξι από τις βίλες.

Επισκεφθείτε το μοναδικό χωριό της Πέτρας για να εξερευνήστε την εκκλησία που χτίστηκε πάνω σε ένα βράχο με θέα στο χωριό ή περπατήστε στα όμορφα σοκάκια για να περιπλανηθείτε ανάμεσα σε αρχοντικά, γραφικά καταστήματα, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και σνακ μπαρ. Μπορείτε να ανεφοδιαστείτε με τρόφιμα και ό,τι άλλο χρειαστείτε στα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται στο χωριό. Κάντε μια μικρή βόλτα 10 λεπτών με τον αμάξι για να εξερευνήσετε το μοναδικής ομορφιάς μεσαιωνικό χωριό του Μολύβου και να επισκεφθείτε το ενετικό κάστρο που βρίσκεται στην κορυφή του χωριού, καθώς και το γραφικό λιμανάκι με τις εξαιρετικές ψαροταβέρνες.

Νοικιάστε ένα σκάφος για την ημέρα για να επισκεφθείτε τα μικρά νησάκια απέναντι από τις βίλες που είναι ιδανικά για την παρατήρηση πουλιών από το παρατηρητήριο ή για να κάνετε σύντομες εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες και χωριά.